Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Jammer, maar geen enkel probleem om deze te retourneren. Bij STONES STORIES heb je altijd de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na factuurdatum. Na 14 dagen is het niet meer mogelijk om uw product te retourneren en/of uw aankoopbedrag te ontvangen.

Retourneren is vrij eenvoudig. Stuur de artikelen inclusief de pakbon retour naar onderstaand adres:

STONES STORIES

Ookmeerweg 14C

1068ZX Amsterdam

The Netherlands

Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag direct teruggestort op de (bank)rekening welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt maximaal 5 werkdagen. STONES STORIES staat erom bekend retourzendingen snel af te handelen.

Houd er rekening mee dat STONES STORIES retourzendingen alleen in behandeling neemt als deze in originele staat inclusief labels & verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Stuur de artikelen die je wenst te retourneren of om te ruilen in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt. Niet-identificeerbare retourzendingen worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender.

Let op! De retourkosten zijn voor eigen rekening.