Bestellingen binnen Nederland:
Je kunt je bestelling laten bezorgen door PostNL of GLS. Tijdens het uitchecken heb je bij PostNL de keuze uit de volgende verzendmethodes:

– Brievenbuspakket €1,95
– PostNL pakket €6,95
– Pakket afhalen bij een PostNL punt €4,95
– PostNL verzekerd pakket €7,50

Als je voor GLS kiest, wordt je bestelling verstuurd als standaard, traceerbaar pakket à €4,25.

Wanneer je kiest voor afhalen bij een PostNL punt, dan hoef je niet zelf thuis te blijven om je pakket in ontvangst te nemen, het pakket wordt afgegeven bij een PostNL punt naar jouw keuze. Je krijgt een email of SMS wanneer het pakketje bij het PostNL punt is aangekomen, dit is altijd na 15:00 uur. Bij het afhalen van je pakket dien je je te legitimeren. Kun je zelf je pakketje niet ophalen? Je hebt drie weken de tijd om je pakket op te halen, daarna gaat het retour naar ons.

Bestellingen buiten Nederland
Alle bestellingen buiten Nederland worden verstuurd met GLS. Voor bestellingen naar het buitenland geldt een toeslag. Afhankelijk van het gewicht en het orderbedrag worden de verzendkosten automatisch berekend.

Duur bestellingen

Bestellingen die op werkdagen voor 17:00 binnen zijn worden dezelfde dag door ons verzonden. Gedurende de uitverkoop en tijdens andere acties kan het echter voorkomen dat bestellingen de volgende dag pas worden verzonden. De verzendkosten zijn afhankelijk van het soort en aantal producten dat bestelt wordt.

Wij versturen bestellingen via PostNL & GLS en bieden onze klanten de mogelijkheid te kiezen voor standaard of aangetekende verzending. Bij een aangetekende verzending wordt de inhoud van je bestelling verzekerd tot het moment dat deze bij jou is aangekomen. Voor ontvangst van aangetekende verzendingen is een handtekening vereist. Wanneer je een andere ontvanger selecteert voor de bestelling (bijvoorbeeld voor een cadeautje) dan wordt een handtekening van de ontvanger gezien als bewijs van aflevering.

Van tijd tot tijd hebben wij acties met gratis verzendkosten. Tijdens deze acties worden de verzendkosten niet in rekening gebracht of van het totaalbedrag afgehaald door middel van het invoeren van een kortingscode. Het is je eigen verantwoordelijkheid om er op te letten welke methode er gebruikt wordt.

Internationaal verzenden wij ook met PostNL op een franco exclusief rechten basis. Dit houdt in dat wij alleen zorg dragen voor de betaling van de verzending en dus niet van rechten, belastingen en overige bij invoer verschuldigde heffingen en kosten van de te vervullen douaneformaliteiten. Klanten van buiten de EU betalen geen BTW over de gekochte goederen.