Welkom in de betoverende wereld van jouw eigen cultuur! Ben jij klaar om op ontdekking te gaan en meer te leren over de bijzondere objecten, tradities en gewoontes die jouw cultuur zo uniek maken? Schrijf je dan snel in voor de Workshopserie THUISLAND, speciaal ontworpen voor nieuwsgierige kinderen zoals jij!

Tijdens deze workshops ga je op een spannende reis door jouw eigen cultuur. We nemen de tijd om stil te staan bij de bijzondere objecten die belangrijk zijn in jouw tradities en gewoontes. Samen gaan we deze objecten ontdekken en leren hoe we ze op een unieke manier kunnen vastleggen met behulp van fotografie.
Stel je voor dat je een echte fotograaf bent, die magische beelden kan creëren en verhalen kan vertellen zonder woorden. Samen gaan we op zoek naar de verborgen schatten van jouw eigen cultuur en leren we hoe we ze op een speciale manier kunnen vastleggen met onze camera’s.
En weet je wat zo geweldig is aan fotografie? Het is een creatieve manier om jezelf uit te drukken en jouw eigen perspectief op de wereld te delen. Je leert niet alleen technieken en trucjes, maar ontdekt ook hoe je jouw persoonlijkheid en gevoelens kunt laten zien in je foto’s. Het is een avontuurlijke reis vol plezier, ontdekkingen en vooral veel leuke momenten!
Dus waar wacht je nog op? Pak je camera en sluit je aan bij ons op vrijdag 10 mei in het Talentenhuis, op Meer en Vaart 290. De workshops beginnen om 15:30 uur en duren tot 17:00 uur. Stuur snel een e-mail naar info@stonesstories.com met jouw naam, achternaam, leeftijd en vertel ons waarom jij zo graag wilt deelnemen.
We kunnen niet wachten om samen met jou op avontuur te gaan en jouw fotografievaardigheden te laten sprankelen! Schrijf je nu in en beleef het magische avontuur van THUISLAND!

Workshop ‘Thuisland’ is onderdeel van het project ‘Homeland’ door STONES STORIES.

Thuisland wordt mede mogelijk gemaakt door:

Meervaart Jong

Gemeente Amsterdam

Stones Stories

Promo film THUISLAND